Gratis verzending vanaf € 60,- ( België)
Levering 3 a 5 werkdagen
Steeds mooi verpakt
0
Gratis verzending vanaf € 60,- ( België)
Levering 3 a 5 werkdagen
Steeds mooi verpakt

Toiletzak // Gepersonaliseerde lijntekening

Productomschrijving
Toiletzakje // Line Art collection - Persoonlijk getekende lijntekening  Aan de hand van een doorgestuurde foto teken ik een persoonlijke lijntekening. ☾ Inhoud: 1 medium toiletzakje met persoonlijke lijntekening van het hoofdje + tekst ( Grotere lijntekeningen enkel op aanvraag )  ☾ Vul alle velden in en kies een foto van goede kwaliteit ...

Toiletzakje // Line Art collection - Persoonlijk getekende lijntekening 

Aan de hand van een doorgestuurde foto teken ik een persoonlijke lijntekening.

☾ Inhoud: 1 medium toiletzakje met persoonlijke lijntekening van het hoofdje + tekst ( Grotere lijntekeningen enkel op aanvraag ) 

☾ Vul alle velden in en kies een foto van goede kwaliteit met het gezichtje duidelijk zichtbaar ( Let op: foto's van slechte of wazige kwaliteit kunnen afgekeurd worden ) Extra kenmerken zoals muts, hoedje, zonnebril,... geven een leuke touch aan de lijntekening.

☾ Naturel organisch katoenen toiletzakje. Afmetingen:  19 x 18 x 9 cm

☾ Wens je meerdere stuks met dezelfde print dan komt dit voordeliger uit! 

Let op! 

☾ Ik doe mijn best om het zo goed mogelijk te vertalen naar een lijntekening met enkele kenmerken, dit zal natuurlijk wel iets afwijken van de werkelijkheid.

☾ Indien je een proefdruk wenst, krijg je via e-mail een voorbeeldje te zien van de lijntekening. Hier kunnen dan nog kleine aanpassingen aan gebeuren indien gewenst ( Eerste aanpassingen zijn gratis, 2de proefdruk komen er extra kosten bij van € 5,- ) Dit steeds in gedacht houdend dat het hier gaat om kleine wijzigingen, wil je een totaal andere foto dan zit dit niet in de prijs. 

☾ Heb je specifieke wensen, laat het vooraf even weten en dan bekijken we eerst de mogelijkheden.

☾ Levertermijn: Omdat het een opmaat gemaakt product is en er dus veel werk in kruipt, is er een levertermijn van 7-10 werkdagen ( ma-vr gerekend)  Wanneer er veel wijzigingen gevraagd wordenkan het zijn dat deze levertermijn niet meer haalbaar is, maar hiervan hou ik je steeds op de hoogte.

 

 

 

Net bekeken

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »