Verzending & retour

 

 

 

 

Verzending België 

Verzending gebeurd vanuit België met Bpost. 

Volgende tarieven gelden:

- Brievenbuspost: € 2,50 ,- 

- Levering aan huis: € 5,50 ,- 

- Levering in een postpunt : € 4,50,- 

Bij bestellingen vanaf €75 euro of meer betaal je binnen België geen verzendkosten.Voor bestellingen uit Nederland is dit vanaf 100 euro. De verzendkosten naar Nederland bedragen €9.

 

Retour

Het kan helaas voorkomen dat een product je niet bevalt, je hebt het recht om het product binnen 14 dagen na aankoop terug te sturen. Hou er wel rekening mee dat gepersonaliseerde items niet kunnen teruggenomen worden. Alle gepersonaliseerde items worden speciaal voor jou gemaakt, nadat jij een bestelling hebt geplaatst. 

Ons retour-adres: 

World of Mina

Peraltastraat 45 

8000 Brugge

Vul hiervoor eerst ons retourformulier in en stuur dit door naar info@worldofmina.be

Na ontvangst van het volledig ingevulde retourformulier en de producten ontvang je zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen, het aankoopbedrag terug. Indien je de gehele bestelling terugstuurt ontvang je van ons ook de verzendkosten retour die je bij de bestelling hebt betaald.

De verzendkosten van de retour zijn voor eigen rekening.

U kan het pakje afgeven in een postpunt in de buurt of bij uw postkantoor ( meer informatie over een postpunt/ postkantoor in de buurt kan u vinden op http://www.bpost.be/site/nl/zoek-bpost-uw-buurt ).

Het retourformulier kan u hier terugvinden: retourformulier-worldofmina.docx

Verkeerde maat? Je kan ruilen door het volgende te doen:

Heb je toch een verkeerde maat gekocht en wil je het product graag ruilen? Dat kan binnen 14 dagen! Stuur eerst een e-mail naar info@worldofmina.be met daarin de gegevens van het artikel dat u wenst te ruilen. Indien dit op voorraad is zullen we de aanvraag bevestigen en het product met je ruilen.

De verzendkosten van de ruiling zijn voor eigen rekening.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »