Gratis verzending vanaf € 60,- ( België)
Levering 3 a 5 werkdagen
Steeds mooi verpakt
0
Gratis verzending vanaf € 60,- ( België)
Levering 3 a 5 werkdagen
Steeds mooi verpakt

Muurcirkel // Gepersonaliseerde lijntekening

World of Mina Muurcirkel  // Gepersonaliseerde lijntekening
Productomschrijving
Muurcirkel // Line Art collection - Persoonlijk getekende lijntekening  Aan de hand van een doorgestuurde foto teken ik een persoonlijke lijntekening. Deze lijntekening wordt gegraveerd op een berkenmultiplex van 4 mm met een ophanglintje.  ☾ Inhoud: 1 muurcirkel van 23 cm met persoonlijke lijntekening van het hoofdje + tekst ( Grotere lijnte...

Muurcirkel // Line Art collection - Persoonlijk getekende lijntekening 

Aan de hand van een doorgestuurde foto teken ik een persoonlijke lijntekening. Deze lijntekening wordt gegraveerd op een berkenmultiplex van 4 mm met een ophanglintje. 

☾ Inhoud: 1 muurcirkel van 23 cm met persoonlijke lijntekening van het hoofdje + tekst ( Grotere lijntekeningen enkel op aanvraag ) 

☾ Vul alle velden in en kies een foto van goede kwaliteit ( Let op: foto's van slechte of wazige kwaliteit kunnen afgekeurd worden ) Extra kenmerken zoals muts, hoedje, zonnebril,... geven een leuke touch aan de lijntekening.

☾ Muurcirkel gemaakt uit berken multiplex van 4 mm dik met dia. van 23 cm 

☾ Wens je meerdere stuks met dezelfde lijntekening dan komt dit voordeliger uit! 

Let op! 

☾ Ik doe mijn best om het zo goed mogelijk te vertalen naar een lijntekening met enkele kenmerken, dit zal natuurlijk wel iets afwijken van de werkelijkheid.

☾ Indien je een proefdruk wenst, krijg je via e-mail een voorbeeldje te zien van de lijntekening. Hier kunnen dan nog kleine aanpassingen aan gebeuren indien gewenst ( Eerste aanpassingen zijn gratis, 2de proefdruk komen er extra kosten bij van € 5,- ) Dit steeds in gedacht houdend dat het hier gaat om kleine wijzigingen, wil je een totaal andere foto dan zit dit niet in de prijs. 

☾ Heb je specifieke wensen, laat het vooraf even weten en dan bekijken we eerst de mogelijkheden.

☾ Levertermijn: Omdat het een opmaat gemaakt product is en er dus veel werk in kruipt, is er een levertermijn van 7-10 werkdagen ( ma-vr gerekend)  Wanneer er veel wijzigingen gevraagd worden kan het zijn dat deze levertermijn niet meer haalbaar is, maar hiervan hou ik je steeds op de hoogte.

 

 

 

Net bekeken

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »